headerhomeaboutcontactgo get this  
  home  
 
 

Ingenieurs gezocht: sterke viral

vrijdag, oktober 26, 2007

Labels: , ,


 

WE Commercial genomineerd Reclameprijs

donderdag, oktober 25, 2007

Eén van de mooiste commercials van het afgelopen jaar is genomineerd voor de Retail Reclame Prijs. De remake van Meredith's Brooks nummer 'Bitch' door jazzformatie Room Eleven, is deels verantwoordelijk voor de internationale allure van de TV spot van kledingmerk WE, maar dat de opnames van de clip in Buenos Aires plaats vonden draagt daar natuurlijk ook aan bij. Prachtig en welverdiend. Al was die vorige misschien zelfs nóg mooier.

Labels: , ,


 

UPC op je Mobiel

donderdag, oktober 18, 2007

UPC klanten met een abonnement op Digitale Televisie kijken binnenkort al hun zenders ook via hun mobiel of PC, lees ik vanochtend op Fan.tv. Met een zogenaamde Slingbox, die je aansluit op je UPC Mediabox, creeër je een (breedband) internetverbinding die je vervolgens vanaf elk gewenst apparaat benaderd. Zo kijk je dus TV vanuit je werk of vakantiebestemming.

Als je in het bezit bent van het UPC Digital Video Recorder (DVR), kun je op afstand zelfs je opgenomen programma's bekijken. Behalve de aanschaf van de Slingbox, zijn er geen kosten aan dit pakket verbonden. Zodoende is het dus een vrij goedkope manier van mobiel TV kijken. Tenzij je geen standaardbedrag betaald voor je mobiele dataverkeer, dan kunnen de kosten natuurlijk nog aardig oplopen.

UPC start deze maand met de levering van de Slingbox, welke 99 euro gaat kosten, later wordt dit 149 euro. Alhoewel UPC de eerste kabelaar is die het apparaat verkopen, werkt het ding bij elke digitale televisie aansluiting, en zijn diens gemakken dus niet alleen voorbehouden aan UPC klanten. Meer informatie over de drie verschillende type boxen vind je hier.

Labels:


 

Alles is Liefde

maandag, oktober 08, 2007

Onder het mom 'je moet alles een keer gedaan hebben' leek het mij bijzonder leuk me eens onder de paparazo aan de rode loper bij het Tuschinski te mengen tijdens een galapremière. En wanneer is daar een beter moment voor dan bij de eerste vertoning van RomCom Alles is Liefde.

Want met een <cliché>Sterrenkast Die Zijn Weerga Niet Kent</cliché> was het makkelijk plaatjes schieten vanavond. Bovendien bleek het tussen journalisten van respectievelijk De Fancy en TED Magazine goed toeven omdat zij de BNers ook daadwerkelijk iets te vragen hadden. Wendy! Jeroen! Bracha! Linda! Gordon! Hier!

Erg jammer dat ik na de sterrenparade niet mee naar binnen mocht om de film zelf te aanschouwen, ik ben inmiddels aardig benieuwd naar Kim's meesterwerkje. Maar gelukkig hebben we de foto's nog, die tot mijn groot plezier laten zien dat zij in ieder geval helemaal speciaal en alleen naar mij lachte.

Kim is leuk!

Labels: ,


 

Morph Me

donderdag, oktober 04, 2007

Een erg verslavende site, ontdekte ik gisteravond hier: Morphthing.com. Na het uploaden van je eigen foto, en het preparen van je gezicht (lees: puntjes zetten op cruciale facial features), kun je je eigen gezicht morphen met die van de rich and famous. Dat ging in mijn geval nog het beste met mede-blondines van het caliber Claire Danes en Kirsten Dunst, al leverden mixes met Penelope Cruz en Natalie Portman ook best leuke gezichtjes op.

Mixen met een mannen gezicht is niet aan te raden, daar komen hele enge types uit tevoorschijn..
Labels:


 
       
       
       
 

Archieven

september 2007  
oktober 2007  
november 2007  
december 2007  
januari 2008  
februari 2008  
maart 2008  
april 2008  
mei 2008  
juni 2008  
augustus 2008  
oktober 2008  

Aanmelden bij Berichten [Atom]